Prostaat vibrator voor mannen

Vaak beschouwd als vibrators voor mannen, is prostaatspeelgoed ontworpen om de prostaatklier te stimuleren. Instrumentaal voor het creëren van zaadvloeistoffen, wordt de prostaat beschouwd als de mannelijke G-Spot, of beter gezegd, P-Spot.

Wanneer de prostaat wordt gestimuleerd, kan dit leiden tot meer plezier en krachtige orgasmes. Omdat de prostaat alleen extern minimaal kan worden gestimuleerd, wordt de meest effectieve prostaatmassage intern bereikt met een vinger of anale vibrator.

De meeste prostaatmassages hebben een grotere, bolvormige kop die tegen de prostaat wrijft, waardoor maximale opwinding ontstaat. Sommige hebben zelfs externe stimulatie, waardoor een nog betere anale ervaring mogelijk is.

Bij LoveSexShop bieden we een verzameling prostaatmassages met anale dildo’s, vibrators, kralen en pluggen. Ons prostaatspeelgoed is qua grootte geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde gebruikers. Perfect voor gebruik met een partner of tijdens solospel, prostaatspeeltjes zullen ongetwijfeld geweldige sensaties bieden die de plek raken.